Select Page

Pure Commitment


En Niets Minder

Dit
Doen
We
Zo
Doen
We Dat

  • Consumer Focused

  • 5★ Servises

  • ROI Focused

Start

Naar de KERN

E-Manifest is een online marketingbureau dat zich richt op het creëren van wezenlijke oplossingen voor jouw online aanwezigheid op het gebied van online vindbaarheid, web-ervaring en online impact.

Wij zoeken naar de kern van jouw bedrijf, naar haar toegevoegde waarden en haar unieke identiteit. Want elk bedrijf heeft iets unieks en bijzonders te bieden en het is onze uitdaging deze unieke kwaliteiten te vinden, te belichten en te versterken.

Deze aanpak zorgt voor meer relevante bezoekers van je website, die meer tijd besteden op je website, positievere feedback geven en vooral meer conversies realiseren.

Focus

De Bakermat

Ons team bestaat uit vakidioten, ieder met een eigen discipline en een eigen karakter.

Doordat iedereen in het team zijn eigen specifieke kennis heeft, ontstaat er een uitgebreid samenspel tussen de verschillende onderdelen op het gebied van online marketing, van zoekmachine advertenties tot websiteontwikkeling en -optimalisatie, tot het tot leven brengen van een merk en het uitwerken van uitgebreide marketing funels.

Wij vinden voor elke online marketing vraag een passende oplossing. Dit zorgt ervoor dat wij jouw online partner zijn voor de kleine opdrachten op een gespecialiseerd gebied of voor die grote opdracht waarbij veel verschillende onderdelen, kennis en ervaring bij elkaar moeten komen om de meest uitzonderlijke resultaten te realiseren.

Dit Doen We

Diensten

Invloed

Search Engine Advertising (SEA) is het betaald adverteren van uw website in een zoekmachine zoals Google. Adverteren in zoekmachines is een interessante manier om het relevante (doelgroep gerichte) bezoekers te trekken.
Na het opzetten van de advertentie campagne wordt de campagne geoptimaliseerd aan de hand van evaluaties en bijgestuurd waar nodig. Onze kritische blik en expertise heeft ervoor gezorgd dat we veel ervaring hebben opgedaan in het gehele SEA landschap.
Neem ongeacht of u overweegt een advertentie campagne te starten of onze kritische blik kunt gebruiken bij een lopende campagne, contact op met een van onze SEA experts, u bent in goede handen.

Volledig

Wanneer een bezoeker in een zoekmachine naar uw bedrijfsnaam, dienst of product zoekt, zijn er naast betaalde advertenties ook gewone zoekresultaten. Deze organische zoekresultaten hebben de potentie om veel bezoekers naar uw website te verwijzen wat zich vertaalt in leads, verkopen of terugkomende bezoekers.
Het doel van Search Engine Optimization is om zoekresultaten die bezoekers naar uw website verwijzen zo doeltreffend mogelijk te maken.
De werkzaamheden die wij aanbieden die onder SEO vallen, bestaan uit technische SEO tot content optimalisatie. Elke website is anders, neem daarom vrijblijvend contact op met een van onze SEO experts om te bepalen hoe uw website online beter vindbaar kan worden.

Duurzaam

Een website biedt tegenwoordig veel meer dan enkel een strak visitekaartje. Samen met u bepalen we nauwkeurig de mogelijkheden, stellen we de doelen van de website vast en zorgen we dat deze in een krachtig samenhangende website samenkomen.
Dit doen we door gebruik te maken van een integrale aanpak waarin merkbeleving, (verkoop)strategie, gebruiksvriendelijkheid, technische betrouwbaarheid en online marketing een plek krijgen wat resulteert in een sterk resultaat dat klopt.
Elke klantbehoefte en website is anders, neem daarom vrijblijvend contact op met een van onze Web development experts om te bepalen in welke vorm wij kunnen bijdragen aan het bouwen of verbeteren van uw website.

Grondig

In veel gevallen leveren enkel website bezoekers niets op maar moet er door bezoekers een handeling uitgevoerd worden voordat het u iets oplevert.
Het uitvoeren van een handeling wordt het maken van een conversie genoemd. Deze handeling kan bijvoorbeeld bestaan uit het invullen van een contactformulier of het aanvragen van een offerte.
Een website kan op verschillende manieren bijdragen aan het uitvoeren van deze handeling en deze stimuleren afhankelijk van de website en de conversie.
Neem vrijblijvend contact op met een van onze Conversie experts om te bepalen hoe we uw website kunnen verbeteren en website bezoeken om kunnen zetten naar conversies.

Uniek

Wanneer bezoekers in aanraking komen met uw bedrijf, door uw website te bezoeken of wanneer ze uw logo aantreffen, wordt er een brug geslagen tussen uw bedrijfsuitstraling en het gevoel dat het bij hen oproept.
Dit gevoel wordt voornamelijk gecreëerd door wat de bezoeker ziet en leest en bepaald in eerste instantie voor de waarde die toegekend wordt aan uw bedrijf. Een huisstijl die sprekend en verzorgd is, is van onschatbare waarde voor de merkbeleving van een klant.
Onze Branding diensten resulteren in huisstijlen die we vaak doortrekken in het (her)ontwerpen van websites. Bent u geïnteresseerd in onze Branding diensten, neem dan vrijblijvend contact op met een van onze Branding experts.

Automatisering

Email marketing is een interessant en betaalbaar online marketing kanaal wat u de mogelijkheid biedt om een groot publiek op een persoonlijke manier te benaderen, wat het uitzonderlijk efficiënt maakt.

Door boeiende mailings te schrijven over nieuwe producten of diensten, ontwikkelingen of aanbiedingen kunt u geïnteresseerden waarde bieden, de klantrelatie versterken en bezoekers naar uw website verwijzen.

Wij zijn gecertificeerd Active Campaign partner wat ons in staat stelt om uw mailingcampagne zo effectief mogelijk in te zetten en u te adviseren waar nodig.
Wilt u meer weten over hoe u Email Automation kan inzetten voor uw bedrijf, neem dan vrijblijvend contact op met een van onze Mailing Automation experts.

E Manifest

Dit zijn wij

Organisaties laten groeien met online marketing is onze missie. We zijn gepassioneerde specialisten die het elke dag een beetje beter doen. Met gepasioneerde collega’s helpen wij bedrijven sneller te groeien met slimme online marketing strategieën. Als Google Partner behoren wij tot de top van de Nederlandse online marketing bureaus.

Ben je op zoek naar een partner met een bewezen trackrecord en specialisten die proactief met je meedenken? Dan zit je bij ons goed. Wij werken hard om jouw bedrijf te laten groeien. Want dat is onze missie. Als online experts doen we dat elke dag met passie en plezier. Wij staan voor groei, kwaliteit en klantgerichtheid.

CEO E Manifest

CEO E Manifest
ralf@emanifest.nl